×
Logo

Oddvar Hojem og Rykte

Rykte2000 Dockside

Arne Petter Ugelvik
Ove Sylte
Oddvar Hojem
Torbjørn Holte
Kjell Falch

Dockside

Dockside i Molde var en brun pub, og det de vil kalle en Locals Pub i London. Som i London er det en betegnelse som gjenspeiler en virkelighet på godt og vondt. På dagtid er den befolket av et fast klientell som stort sett består av godt voksne mannfolk som møter opp for å innta sin daglige øl eller to, men på kveldstid er det et noe mer broket klientell. Slik var det på Dockside også.

Det flotteste med puben var at den hadde et stort antall musikkarrangementer, vanligvis annen hver torsdag i regi av Silver Fox, Klubben for musikkinteresserte på tvers av musikkstiler og alder, og stort sett hver lørdag kveld i egen regi.

På arrangementskveldene var det ofte stinn brakke og stormende jubel (eller noe sånt), men på en vanlig dag var det som oftest romsligere i lokalet, og det gjaldt såvel fysisk mellom bordene som i omgangen menneskene imellom! Da vi droppet innom lørdag 16 april 2016 sånn omtrent klokka to på dagtid, besto forsamlingen av rundt regnet fjorten kaller og to kvinnfolk; dama mi og dama i baren. Og vi kjente hver eneste en av gjestene! Det ble et par skikkelig trivelige timer med lokal sladder og godt øl med lokale bekjente, for å si det sånn.

Godt øl, ja. De hadde ikke så stort sortiment på Dockside, men de hadde det du trengte, noen norske pilsner samt en Brooklyn lager og en Kilkenny på tapp, pluss et lite antall flaskeøl. Mitt inntak den lørdagen i april 2016 besto av to flasker Leffe, en mørk og en lys. Det gjorde susen for meg :)

Da vi dro satt det sånn omtrent tretten karer og ei dame tilbake.

Arne Petter Ugelvik, Ove Sylte
Kjell Falch
Torbjørn Holte, Oddvar Hojem

Datoen er 06 mai 2017. Hva fa.. gjør du når Molde fotballklubb taper 0-1 mot Ålesund på Aker Stadion i Molde en sein lørdag i mai, humøret er på bånn, det skymes, det går mot natt, og du trenger noe å redde kvelden med? Jo, du går på Dockside pub der alt er klart for en skikkelig oppbyggelig helaften med Oddvar Hojem og Rykte!

Det gjelder å holde stø kurs viss du vil oppnå noe. Det gjelder også å holde stø kurs om du ønsker å avvikle noe. Det er viktig å holde stø kurs når du vet hvor du skal, men det er også viktig å holde stø kurs om du ikke vet hvor du skal! Låten Kjør rett fram tar slutt etter 8 minutter og 20 sekunder, men hva skjer fra 8:21 til 14:26? Ingenting? Eller...? Og hvor ble det av Oddvar? Tja... det er ihvertfall et faktum at ingen har sett Oddvar på ei scene siden 06 mai 2017!

Siste låt Kjør rett fram

Videoer

Rykte2000 spiller Lensmann på Kleive på Dockside 31 august 2013.
Se video på Youtube
Rykte2000 spiller Kanon på Dockside 31 august 2013.
Se video på Youtube